ANGOL KIEJTÉS - CD tanfolyam!

Csordás Norbert legújabb kiadványa!

angol kiejtés tanfolyam
Kedves Nyelvtanuló!

Az angol nyelv tanulásakor kiemelkedően fontos szerepe van a helyes angol kiejtésnek. Nem elégedhetsz meg csak az angol szavak alakjának és a jelentésének megtanulásával, hanem minden egyes angol szónak jól kell tudnod a kiejtését is.

Mintegy fél évszázaddal ezelőttig ezt eléggé jól tudták a nyelvtanárok, és az akkori, még korábbi nyelvkönyvek úgy kezdődnek, hogy elmagyarázzák az egyes hangok helyes és pontos kiejtését.

Az angol hangok NEM egyeznek meg a magyar hangokkal!
Így nem is tudjuk magyar betűkkel leírni egy angol szó kiejtését. Ehhez nyújt megoldást számunkra a kiejtési, fonetikus betűk használata.

Az angolban hozzávetőlegesen 45 hangzó van, és ezt mindössze 26 betűvel írják le.

A jó szótárak minden esetben megadják a szavak helyes kiejtését.

Nagy előny, amikor tanulsz egy angol szót, és már tudod, hogy miként kell elolvasni a fonetikus jeleket, akkor nincs is igazán szükséged egy angoltanárra, aki elmondja neked, miként kell azt az adott angol szót kiejteni.

Jó hír számodra! A helyes kiejtést elég csak egyszer megtanulnod, és onnantól kezdve ki tudod olvasni a szavak kiejtését a szótárból.

Sajnos nem igaz, hogy nem szükséges már az elején jól kiejtened az éppen megtanulandó angol szót. Mivel, ha rosszul tanulsz meg egy angol szót első alkalommal, akkor ismét meg kell majd tanulnod helyesen.

Miért pocsékolnád az idődet duplán az angol tanulással?
Ha helytelenül tanulod meg egy angol szó kiejtését, akkor azt maximum ki tudod olvasni, viszont nem fogják megérteni, amikor kiejted, és ami ugyancsak rossz hír, hogy nem fogod tudni megérteni sem, amikor mondják neked.

Az angolban számos olyan szó van, ami ha helytelenül ejtesz ki, akkor teljesen mást jelent. Vagyis már egy másik szó az, amit kimondtál.

Most itt a nagyszerű lehetőség, hogy akár jobban ejtsd ki az angol szavakat, mint az itthon képződött angol tanárod, ha ez a dolog érdekel akkor az angol kiejtés tanfolyam neked készült!

Felmerülhet benned a kérdés: jó-jó de nekem anyanyelvi szintű angol tanárom van?
Ha ez a helyzet, akkor nyilván ő jól ejti ki a szavakat!

Viszont, hogy Ő jól tudja kiejteni az angol szavakat nem garantált, hogy ezt te is meg fogod tudni tenni.

Ha te profi vagy abban, hogy szinte bármilyen hallott hangot vagy bárkinek a beszédét nagyon könnyen és pontosan le tudod utánozni, akkor magától értetődik, hogy ez a tanfolyam nem neked való!

Ugye nem ez a helyzet veled kapcsolatban? Vajon az angol anyanyelvi tanár elmagyarázta már az oktatás elején a különbséget a magyar és angol hangok kiejtése közti különbségre? Biztosan hallottál már amerikaiakat, angolokat próbálkozni a magyar nyelvvel. Ők továbbra is angol hangzókat próbálnak kiejteni a magyar helyett.
Egy példa: vagyük a magyar NAGY szót, mit mond erre az angol: több dolgot is hallottam már mondjuk NAGI vagy NADZSI, stb.

Ők is csak az alapján próbálják kiejteni a magyar szavakat, ahogy hallották és nagytöbbségük nem profi hangutánzó. Képzeld el, hogy ha nem ejted jól ki az angol szavakat, akkor nekik is úgy hangzik, mint neked a NADZSI a NAGY helyett, nem túl bíztató, ugye?

Ezt az angol kiejtés megtanulási módszert nem is egy nyelviskola használja eredményesen, mi több van olyan iskola is, ahol a nyelvtanárnak pályázó már diplomás angoltanárok is elvégzik ezt a kis képzést, és sikerélményük van belőle!
Ebből könnyen láthatóvá válik, hogy a mintegy öt évig tartó angoltanári oktatásuk alatt csak nagyjából tanulták meg éppen azt a fontos részt, amit már az első néhány órában át kéne adniuk minden egyes nyelvtanulójuknak.

Így aztán nem kell csodálkozzunk, hogy az angoltanárunk sem tanítja meg nekünk a fonetikus jeleket és az angol hangzók megfelelő kiejtését. Hiszen neki sem tanította meg senki.

Milyen hasznom származhat ennek az otthon végezhető angol kiejtési tanfolyamnak az elvégzéséből?

  • megtanulhatod az összes angol hangzó kiejtését a részletes magyarázatok segítségével
  • megtanulhatod könnyen kiolvasni a szótárban lévő fonetikus jeleket
  • megismerhetsz néhány további fontos dolgot, pl. a hangsúly fontosságát
  • felgyorsíthatod az angol nyelv tanulásodat
  • nem teszed magad nevetségessé az érthetetlen vagy viccesen hangzó fonetikus angol kiejtéssel

Ez a tudás nagyon hasznos, de nem kell azért több 10 vagy 100 ezer forintot fizetned, mert igazán kedvező áron hozzájuthatsz a tanfolyamhoz és saját magad megtanulhatod az angol szavak kiejtését!
(Ne gondold azt: ez túl olcsó, ezért nem is lehet hasznos! Ez hasznos!)

A SPECIÁLIS és hihetetlenül hatékony angol kiejtés tanfolyamon a következőket kapod meg:

angol kiejtés tanfolyam

pipaaz angol hangzók helyes kiejtése magyarázattal,

pipaszámos gyakorlat a hangzók kiejtésének gyakorlására,

pipaangol keresztnevek kiejtésének gyakorlása,

pipaaz angol hanglejtés gyakorlása,

pipaés egy további speciális ajándék is.


Ha most megvásárolod az angol kiejtés tanfolyamot, megkapod INGYEN a:

leggyakoribb 500 angol szó

A leggyakoribb 500 angol szó listáját is!

Megnézem most az angol kiejtési CD-t itt!

Megkaphatod az 500 leggyakoribb angol szó listáját PDF formátumban a fonetikus jelek listájával együtt.

 
Angol NyelvtanfolyamElérhetőségeinkAngol NyelvtanfolyamAdatvédelemOldaltérkép
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.