Angol Nyelvtanár - Nyelvtanárok

Angoltanár

Hardy Zsuzsa - Nyelvtanár
Sziasztok! Hardy Zsuzsa vagyok, nyelvtanár a Nyelviskolában.

2004. október vége óta dolgozom ebben a remek csapatban. Amikor megtudtam, hogy nem csoportos az oktatás, hatalmas kő esett le a szívemről. Még élénken élt emlékezetemben a főiskolai tanítási gyakorlat: tizenhat hetedikes előtt a táblánál magyarázok, és harmaduk figyel és jegyzetel, harmaduk nem figyel, harmaduk pedig néz engem, de ködös tekintetéből látszik, hogy nagyon nem érti. Az anyaggal viszont haladni kell, hát majd megbirkóznak vele valahogy?

Az elmúlt két évben még inkább bebizonyosodott számomra, hogy a csoportos oktatás csak akkor lehetne sikeres, ha a tanulókat klónoznák.:)))

A módszerben azt szeretem, hogy tényleg egyénileg foglalkozhatok a tanulókkal, és így mindenki számára külön-külön biztosíthatom a haladást.:))))

__________________________________

Rédei Éva - Nyelvtanár
Sziasztok! Rédei Évának hívnak. Nyár óta vagyok tanár a Nyelviskolában, és nagyon élvezem.

Tanítottam már általános iskolában, középiskolában, sőt, másfél évig egy főiskolán is, de mindig zavart, hogy soha semelyik csoport sincs egészen azonos szinten. Ha azokra figyeltem, akik lemaradtak, vagy egészen kezdők, akkor a haladóbbak unatkoztak.

Ha pedig elkeztem angolul beszélni, nehezebb feladatokat adni, akkor meg a kezdőbbek nem tudták követni a dolgot. Sokszor próbáltam párban dolgoztatni a tanulókat, de ha épp nem figyeltem rájuk, akkor sokszor magyarul beszélgettek.

Tanítottam nyelviskolában is, és láttam, hogy aki befizet egy tanfolyamra, az mennyivel motíváltabb, hogy tényleg haladjon a nyelvtanulásban, mint akinek kötelező órái vannak egy iskolában.

Itt mindenki a saját tempójában halad, tehát nem kell aggódnom, hogy lemarad valaki a többiektől. Sokkal nyugodtabb vagyok, mint az iskolai tanítás során, tehát számomra is "Happy-Home"-ot jelent.

Mindenkinek csak azt mondhatom, hogy ebben a nyelviskolában IGAZÁN HATÉKONY nyelvoktatás folyik.

Tanulni persze kell, de mivel mindenki saját intenzitása szerint haladhat, gyakran élhet át valódi sikerélményt!

__________________________________

Kovács Szilvia - Nyelvtanár

Sziasztok! Kovács Szilvia vagyok, tanár a Nyelviskolában. Ősz óta dolgozom itt és rendkívül élvezem.

Dolgoztam már magántanárként és más nyelviskolában is, ahol csoportokat kellett oktatnom, de az alkalmazott tanulási technológiát minden eddigi módszernél hatékonyabbnak tartom. Így mindenkivel egyénileg tudok foglalkozni és a tanulók a saját tempójukban, tudnak haladni, s ezáltal jóval nagyobb sikereket érnek el, mintha csoportokban tanulnának angolul.

Mindezek mellett a tanórák nagyon jó hangulatban telnek, hisz mindenki nagyon boldog, ha pl. egy záró tesztet kiváló eredménnyel tud lezárni, vagy csak szimplán megért valamit, ami már hosszú ideje gondot okozott neki az angol nyelv elsajátításában.

Mindenkinek ajánlom ezt a nyelviskolát, aki igazán jól szeretne megtanulni angolul, mert ez a technológia valóban hatékony!

Remélem következő alkalommal már a tanfolyamteremben találkozunk! Várok mindenkit szeretettel!

 
Angol NyelvtanfolyamElérhetőségeinkAngol NyelvtanfolyamAdatvédelemOldaltérkép
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.