Tisztelt nyelviskola!

Szeretném részletesen ismertetni az általam ajánlott hirdetési koncepciót.
A Happy-Home-Nyelviskola.hu, a saját honlapom. Itt ellenőrizheti ennek hitelességét: www.domain.hu

Röviden ismertetem ennek a történetét.
Én egy internetes keresőmarketing szakember vagyok (honlapom: www.gekkokeresomarketing.hu), a feladatom, hogy saját és ügyfeleim oldalait előre juttassam a Google keresőben és ezáltal hosszútávon sok-sok látogató érkezzen oda.

Egy ismerősömnek volt a Happy Home nevű nyelviskolája Én felajánlottam neki, hogy ingyen készítek egy honlapot, megírom rá a szöveget (nem volt neki használható honlapja) és mindent megteszek érte, hogy előre is kerüljön a Google keresőben, ez megvalósult. A tanulók is kezdtek szépen jönni az iskolába és eleinte még a megállapodásunk szerint is történtek a dolgok, majd később kevésbé. Ő más irányba ment el, tehát most megmaradt ez az Google-ban sok mindenre elöl lévő honlap, ami egy nyelviskolának meglehetősen értékes lehet. Ezért kerültem Önnel is kapcsolatba.

Korábban kapcsolatban voltam egy nyelviskola franchise egy tagjával, akikkel a hamarosan ismertetett megoldás működött, mindössze a franchise hálózat vezetőjének nem tetszett a dolog, ezért megszakadt az együttműködés.

Hangsúlyozom, ez az együttműködés a bizalomról kell, hogy szóljon, csak úgy működik hosszútávon!

Az együttműködés lényege:

A weboldal most rendelkezik egyfajta régi tartalommal, ami átalakítható, megváltoztatható a hirdető igényei szerint, akár a design (kinézete az oldalnak) is átalakítható a későbbiekben.

Amennyiben az oldalt egy nyelviskolának adom ki, akkor egyszerű a megoldás a kapcsolat oldalon fenn lesz egy kitölthető box, ahol a konkrét érdeklődő megadja a nevét és telefonszámát ezt a rendszer automatikusan elküldi arra az email címre, amit Ön, mint együttműködő megad. Ezek után csak fel kell hívnia a lehetséges jelentkezőt. Természetesen Én is kapok egy másolatot a megadott adatokból.
Felhívják, a nyelviskolában tájékoztatják, amennyiben jól tudnak értékesíteni eladják nekik a tanfolyamot, és Én ezek után az eladások után kapok egy X % (megegyezés és szerződés szerinti) jutalékot.

Tehát Ön teljesen biztosra mehet és csak abban az esetben fizet, ha Önnek is fizettek. Ez a fajta megközelítés nem igazán terjedt el idehaza, mert tényleg a bizalmon alapul. Csak akkor tud működni, ha Ön megfelelő kimutatásokat vezet az ebből a forrásból érkező beíratott tanulókról és ki is fizeti a megbeszélt jutalékot.

Nos hogy tetszik a lehetőség?

Nyilván ha Ön nem fizeti ki a jutalékokat, vagy nem korrekt, akkor megszakítjuk a kapcsolatot. Mivel az érdeklődőkről és is kapok egy másolatot viszonylag könnyen ellenőrizni tudom, hogy Önöknél tanul-e vagy sem.

Szerintem ez a lehetőség akkor működik a legjobban, ha egy nyelviskolának van kiadva az oldal, de működhet többel is.
Ha csak egy nyelviskolának továbbítom a jelentkezőket, akkor nyilván nem lesz kinn más iskolák banner hirdetése, mert az nem hatékony.
Nem Ön az egyetlen, aki érdeklődött, ez a lehetőség érdekes módon jópár iskola érdeklődését felkeltette.

Ami még fontos számomra, hogy olyan iskolát szeretnék hirdetni, amit jó szívvel tudok megtenni, tehát tényleg jól tanítanak, és a tanulók azt kapják, amit ígértek nekik. Ha valamilyen eredményekről is be tudna számolni azt nagyon szívesen venném.

Kérem, jelezzen nekem vissza e-mailben, hogy élni szeretne-e ezzel a lehetőséggel, és mit tud felajánlani a ténylegesen fizető tanulók után. Ezek alapján fogom eldönteni, hogy egy iskolának adjam ki, vagy kidolgozzak egy több iskolás koncepciót.

Üdvözlettel:
Domonkos Árpád

E-mail: web@gekkokeresomarketing.hu
Mobil: 06 (30) 965-8425
 
Angol NyelvtanfolyamElérhetőségeinkAngol NyelvtanfolyamAdatvédelemOldaltérkép
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.